Filters
Søg

Om os

HAIRDESIGN AUGUSTENBORG

Diana Jensen

Mit navn er Diana og jeg er indehaver af Hairdesign i Guderup, Augustenborg og Sønderborg. Jeg er en frisk ung kvinde på 39 år og har været i faget i 10 år og elsker det til fingerspidserne. Jeg er meget perfektionistisk og går i detaljerne med hvert stykke af mit arbejde.


Jeg ønsker, at det at komme til frisør skal være en hyggelig, behagelig og afslappende oplevelse. Mine kunder er mine gæster og jeg ønsker dem velkomne i min salon.

Det har altid været min store drøm at skulle være frisør og ende med min egen salon. Salonen fik jeg stablet på benene på gården hvor jeg boede, men har efterfølgende fået den flyttet i større lokaler, i Augustenborg. Derefter har salonen fået vokseværk og jeg har åbnet en salon i Sønderborg og Guderup. 

Jeg glæder mig til at tage godt imod dig i salonen i Augustenborg :)

Knus Diana. 

Sarah Hummel

Hej. Mit navn er Sarah og jeg er 23 år. Jeg er elev hos HairDesign og skal til min svendeprøve i November 2021.

Jeg har valgt at uddanne mig til frisør, da jeg har en stor passion for at kunne være med til at skabe et unik look til hver en person, som træder ind ad døren i salonen. Jeg er altid glad og smilende og sætter stor pris på en god dialog med mine kunder, så de føler sig trygge i mine hænder. 

Jeg er meget grundig, samt giver mig god tid til mit arbejde og jeg er klar til at give dig den ultimative bedste service :) 

Jeg glæder mig meget til at se dig i salonen i Augustenborg :) 

Knus Sarah. 

 

Inspiration og Professionel Rådgivning

Er du på udkig efter et nyt look eller trænger du til en klipning, så kig ind i salonen og lad dig inspirere. Vi har altid tid til en uforpligtende snak om dit hår.

Klip, farve og håropsætning

Hos Hairdesign kan du både få klippet, farvet og sat dit hår. Vi lægger vægt på en individuel behandling, så hver enkelt kunde kan gå ud af døren som den bedste udgave af sig selv.

 

 

HAIRDESIGN SØNDERBORG

Hos Hairdesign Sønderborg står vi klar til at tage professionelt imod jer. 

 

Hej, mit navn er Nejra, jeg er 24 år gammel og er en glad og smilende person. Jeg har altid brændt for frisørfaget og drømt om at få uddannelsen, så derfor gik jeg efter titlen og blev udlært i 2018 i Poul M i Herning :) 

Jeg er en meget kreativ person og elsker at blive udfordret, derfor står jeg altid klar til at hjælpe dig med at få en ny smart frisure eller farve :) 

Når du er i stolen hos mig, så er du midtpunktet og jeg yder den ultimative bedste service og sammen finder vi den bedste udgave af dig selv :) 

 

Jeg glæder mig til at se dig i salonen i Sønderborg :) 

Knus Nejra.

 

HAIRDESIGN GUDERUP

 

Hej, mit navn er Simone Bertelsen, jeg er 27 år og kommer oprindeligt fra Tinglev. Jeg har inden jeg startede hos HairDesign, arbejdet 2 år som butikschef i en beauty forretning i Århus. Med den viden jeg har derfra, er jeg blevet endnu bedre klædt på til at kunne vejlede mine kunder indenfor valg af produkter. 

Jeg er blevet udlært i 2015 og har med mine knap 10 år i faget en bred viden indenfor alt hvad der rør sig i hår trends. 

Jeg elsker mit fag og min daglige kontakt med alle mine kunder. Jeg ser mig selv som en rolig person med begge ben på jorden, et smil på læberne og en masse humor :) Så hos mig er du altid garanteret et godt grin.

Jeg elsker at forvandle og fremhæve alt det smukke i hver enkelt person. At lære noget nyt hver dag og opdatere mig på kursus, så jeg altid formår at give kunderne den alle bedste oplevelse i salonen hos mig :) 

 

Glæder mig til vi ses i salonen i Guderup :) 

Knus Simone.