Filters
Søg

Om os

 

 

 

 

 

 

 

 

HAIRDESIGN SØNDERBORG

Vi står klar til at tage proffesionelt imod jer. 

 


Diana Jensen          Indehaver

 

Mit navn er Diana og jeg er indehaver af Hairdesign i Sønderborg. Jeg er en frisk ung kvinde på 41 år og har været i faget i 11 år og elsker det til fingerspidserne. Jeg er meget perfektionistisk og går i detaljerne med hvert stykke af mit arbejde.


Det har altid været min store drøm at skulle være frisør og ende med min egen salon. Salonen fik jeg stablet på benene på gården hvor jeg boede, men har efterfølgende fået den flyttet i større lokaler i Sønderborg, hvor jeg så har fået mig nogle fantastiske dygtige assistenter. Jeg kan stå indenfor hver enkelt af dem. 

Jeg ønsker, at det at komme til frisør skal være en hyggelig, behagelig og afslappende oplevelse. Mine kunder er mine gæster og jeg ønsker dem velkomne i min salon.

 

Jeg glæder mig til at tage godt imod dig i salonen i Sønderborg :-) 

Knus Diana. 

 

 

 


Sarah Hummel        Frisørassistent 

 

Hej. Mit navn er Sarah og jeg er 25 år. Jeg bestod min svendeprøve November 2021 og blev helt færdigudlært frisør i Januar 2022. 

Jeg har valgt at uddanne mig til frisør, da jeg har en stor passion for at kunne være med til at skabe et unik look til hver en person, som træder ind ad døren i salonen. Jeg er altid glad og smilende og sætter stor pris på en god dialog med mine kunder, så de føler sig trygge i mine hænder. 

Jeg er meget grundig, samt giver mig god tid til mit arbejde og jeg er klar til at give dig den ultimative bedste service :) 

Jeg glæder mig meget til at se dig i salonen i Sønderborg :) 

Knus Sarah. 

 

Inspiration og Professionel Rådgivning

Er du på udkig efter et nyt look eller trænger du til en klipning, så kig ind i salonen og lad dig inspirere. Vi har altid tid til en uforpligtende snak om dit hår.

Klip, farve og håropsætning

Hos Hairdesign kan du både få klippet, farvet og sat dit hår. Vi lægger vægt på en individuel behandling, så hver enkelt kunde kan gå ud af døren som den bedste udgave af sig selv.

 

 

 

 

Nejra Hamzic            Frisørassistent 

 

Hej, mit navn er Nejra, jeg er 26 år gammel og er en glad og smilende person. Jeg har altid brændt for frisørfaget og drømt om at få uddannelsen, så derfor gik jeg efter titlen og blev udlært i 2018 i Poul M i Herning :) 

Jeg er en meget kreativ person og elsker at blive udfordret, derfor står jeg altid klar til at hjælpe dig med at få en ny smart frisure eller farve :) 

Når du er i stolen hos mig, så er du midtpunktet og jeg yder den ultimative bedste service og sammen finder vi den bedste udgave af dig selv :) 

 

Jeg glæder mig til at se dig i salonen i Sønderborg :) 

Knus Nejra.

 

Didde Haugaard Nielsen.      Frisørassistent 

 

Hej mit navn er Didde, jeg er en 23 årig glad, smilende og positiv person, som elsker og er passioneret af mit arbejde som frisør. 

Jeg er udlært med den 4 årige frisøruddannelse i Kolding og har boet i Kolding indtil sidste år. Jeg blev udlært i 2019 med et flot resultat. Jeg går højt op i mit fag og vil altid dygtig gøre mig yderligere. 

Jeg er født og opvokset i Sønderborg og valgte derfor at jeg gerne ville hjem igen hvor min familie er. Derfor blev valget at søge job hernede og Hairdesign var en oplagt mulighed for mig, da jeg kunne se at teamet har en masse spændende kvalifikationer og det samme har jeg i min bagage, på den måde kan vi komplimenter hinanden super godt.

Jeg håber vi ses i salonen i Sønderborg :)

Kærlig hilsen fra Didde.